15 mar. 2007

Lucas prezinta


Cea mai de succes chroma din cariera mea de student se bazeaza pe cea mai faimoasa scena dramatica SF din cinematografia americana.

14 mar. 2007

Alex MIX 2



Ma gandeam ca fanilor acestui blog li s-a facut dor de figura mea, deci...iata o noua compilatie... BEST OF ME.

DC ride


Uitasem de acest filmuletz tare din Bethesda, Washington DC.

Peter is back


Pe recent descoperitul "ifilm", care chiar face concurenta YouTubului, am dat de acest trailer haios la un film pe care-l astept cu nerabdare pe ecranele noastre : "Venus". Peter O'Toole la 75 de ani, gata sa atenteze pentru a opta oara la Oscarul pentru interpretare, umflat in final de... Forrest Whitaker. Vorba moshului: "Someone else took it !". Hope & love never die.

Photo.net



Poate nu stiati de acest site coplesitor dedicat fotografilor pasionatzi.

12 mar. 2007

morgenstimmung



Sunetul muzicii lui Grieg deschide prima mea incercare de animatie cu plastilina...

Atacul extraterestrilor de la botez



Plecand de la niste fotografii cumparate de la anticariat de proful nostru de animatie, am pus cap la cap o scurta animatzie SF.

Cutezatorul



Inspirat de Matei Stoicovici, operatorul din spatele "Mingii", am purces la realizarea unui scurt-scurt filmuletz de animatzie clasica. Asta tot prin 2002.

11 mar. 2007

RegiMORPH



Cei mai importanti regizori ai ultimilor decenii din cinema se intalnesc intr-un morphing realizat pe "Elastic Reality", prin 2003... I guess.

Colectiv animat



Din seria filmelor mele din facultate, am recuperat un exercitiu de animatie de care nici macar protagonistii nu cred ca isi mai amintesc.

Mingea


Din seria "filme de ieri si de azi puse pe YouTube", va ofer in deschidere "Mingea", realizat in 2003. Scenariul si regia: AlexS, dupa o idee de Andrei Cavassi. Imaginea si camera : prestigiosul operator, jurnalist, filosof si poet... Matei Stoicovici.
Vote for it on YouTube.