25 iun. 2007

Predeal 2007


Da ! Stiu ca m-am cam plimbat in ultimele wikienduri, dar a fost o magica redescoperire a unor locuri generatoare de nostalgii. Plimbandu-ma sambata asta pe Cioplea, am revazut cabanele unde fusesem cazat, alaturi de membri ai familiei, cu peste 10 ani in urma. Am alcatuit un mixaj in care se gasesc, printre alte instantanee ale timpului ruginitor, vreo doua vile din vechime, un local al jocurilor mecanice (salashul anticului "OZN") si niste brazi, dintotdeauna.

15 iun. 2007

Sinaia - iunie 2007


Am petrecut un week-end foarte nostalgic intr-una din statiunile copilariei mele: Sinaia. Plimbandu-ma pe stradutzele pitoresti de "pe Furnica", mi-am amintit de locuri si lucruri pe care le vedeam acum 10 ani, in peregrinarile mele. Incredibil, dar le-am gasit neschimbate.
Statiunea arata chiar mai bine si mai fresh ca niciodata (in ciuda constructiilor noi - majoritatea pensiuni, care au aparut ca ciupercile dupa ploaie).

news III


Ultimul si cel mai abscons episod de stiri (re-)mixate se afla pe YouTube. Autorul (io) va invita sa-l vizionatzi si sa-l comentatzi...

6 iun. 2007

Alta Sandy Belle !!!!


Dupa cum mi-a semnalat o cunostinta de pe net, muzica de pe genericul serialului de animatie "Sandy Belle" este prezenta si pe alt generic, respectiv al serialului "Occhi di gatto". Eu nu mi-l aminteam...

5 iun. 2007

News mix part...


Din nou stiri pe... muzica

Sibiu 2007


Am petrecut cateva zile in capitala culturala a a Europei - Sibiu. Inchiderea Festivalului International de Teatru a fost cu adevarat spectaculoasa - artificii care au durat peste 20 de minute la finalul unui concert bestial IRIS & Friends.