2 dec. 2010

Niscaiva actualități reci

Când am văzut prima oară Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994) la Patria, am râs aproape 93,33% din timpul filmului. Leslie Nielsen, comicul "cu păru alb", care ne-a distrat în seria Airplane! şi Armă goală, pe care aş fi vrut să-l văd jucând alături de Steve Martin , a încetat din viaţă la sfârşitul lunii trecute. "Neslie" avea 84 de ani. May he RIP !

Naked Gun 33 ⅓ - The Final Insult (trailer)

A fost Ziua "Naţiei" şi a trecut aproape neobservată. Poate datorită vremii groaznice, care, însă, nu a putut sta în drumul lui Bănică Jr. şi a echipei de exaltaţi de la ProTV, care au pus capăt sezonului 10 din Dansez pentru tine. Angajaţii acestui canal încearcă din răsputeri în fiecare an, doar odată pe an, să-i mai încurajeze pe locuitorii patriei noastre, cu sloganuri dezumflate (fâsâite ?) precum RomâniaDA! Restul zilelor sunt înţesate cu ştiri despre ravagiile pe care românii le fac acasă şi aiurea (prin Europa).

Temperaturile scăzute au năvălit peste capitală, acompaniate de ploi reci şi insistente. Urăm tuturor, în special României, vremuri bune!

Niciun comentariu: